Zártsorú beépítésű –  20 db lakást,  15 db gépkocsi tárolót,  1 db üzlethelyiséget magába foglaló –  pince,  földszint,  IV emelet és magastetős lakóépület kivitelezése indult.

Szeged, Árbóc u. 2.   /hrsz: 2302/

 

TISZA PARTI SÉTÁNY  PENTHOUSE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cégünk a PLUSZ ÉPÍTŐ KFT kivitelezésében indul Szegeden a Felső Tiszapart és az Árbóc utca sarkán, a Török Csongor okleveles építészmérnök által tervezett lakóépület építése.

Az épület a Parti Sétány Penthouse – PSP – elnevezést kapta, az épület elhelyezkedése, a Tiszához való közelsége  s a tervező által megálmodott penthouse lakás révén.

Mi is a PENTHOUSE ?

Szakmai körökben több megfogalmazást is találhatunk, s más a megfogalmazás itthon és külföldön is.

Az USA ingatlanpiacán pontos számoknak kell megfelelni, csak ekkor írhatják ki egy ingatlanra, hogy az penthouse.  Igen, jól gondolják, ez valami luxus közeli kategória.

Itthon ahány ingatlanos, annyiféle penthouse.
Figyelemre méltó a 4szoba.hu magazin „Mennyit ér a penthouse?” című írása, amiben öt neves ügynökség vezetője mondja el, mit is kell penthouse alatt értenünk?

Összefoglalva elmondható, hogy ha egy társasház legfelső szintjén van egy olyan színvonalas, nem tetőtéri lakás, amelyik legalább két irányba néz, az összes lakószoba előtt panorámás terasz van és a terasz mérete megközelíti a lakás alapterületét, az PENTHOUSE.

 

A kivitelezésről …

Az épület kitűzése megtörtént, földmunkák kezdődnek egy héten belül. Szakhatósági egyeztetések, engedélyek beszerzése lezajlott. Az első „kapavágástól” honlapunkon figyelemmel kísérhetik a lakóépület életre keltét. Beszámolunk a munkafolyamatokról fotókkal illusztrálva.

Az értékesítés …

Az ingatlan lakásai leköthetőek, részletes információkkal cégünk munkatársai készséggel állnak rendelkezésre, bármely kérdés is merülne fel.    Elérhetőségeink:   e-mail formájában ( pluszepitokft@gmail.com   vagy  info@pluszepito.hu )  telefonon ( 62/321-352,  70/778-9877).

Cégünk szerkezetkész állapotra kivitelez, de igény szerint vállaljuk a lakások kulcsrakész befejező munkálatait is. Honlapunkon közzé tesszük a szerkezetkész állapot műszaki tartalmának leírását illetve a lakások alaprajzát is.

Közreműködő partnereink …

Tervezés:   http://www.t-studio.hu/

Jogi háttér, szerződés lebonyolítás:   Nagy Ügyvédi Iroda –  Dr. Nagy Zsolt

 

Várjuk megkeresésüket!

 

 

 

 

« Vissza